ENDELIG! Min mand er stoppet med at snorke

Snorkende mandJeg ved godt, man næsten ikke kan tillade sig at blive sur på sin partner over, at vedkommende snorker om natten. Det er jo som sådan ikke noget, de kan gøre for. Alligevel må jeg nok indrømme, at jeg – efter 12 års ægteskab – er blevet godt og grundigt træt af, at min mand snorker.

Det var ikke så slemt, da vi mødtes i sin tid, men efterhånden som han er blevet ældre (og en smule større), er det blevet værre. Faktisk er det begyndt at gå mig så meget på, at vi sjældent sover i samme seng om natten, og det synes vi begge naturligvis er noget møg. Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert for at løse problemet, fx har han fået fjernet mandlerne.

Og ganske vist hjalp det da en smule, men det er som om, at snorkeriet langsomt er blevet værre igen. Heldigvis faldt jeg den anden dag over et forholdsvist nyt produkt, som effektivt modvirker snorken. Tro det eller lad vær’, men det er noget så simpelt som et mundstykke. Faktisk ligner det til forveksling de mundstykker, man kan få som natbøjler og bideskinner.

Det var min veninde, Isabella, der i sin tid anbefalede mig at tjekke produktet ud hos den danske forhandler Stopsnorken.nu. Ikke nok med, at det rent faktisk virker og min mand snorker betydeligt mindre nu, så koster mundstykket kun 149 kroner inklusiv fragt. Efter min mand og jeg har forsøgt så mange andre indgreb og produkter, var jeg derfor ikke i tvivl om, at den lille sum penge var godt givet ud, hvis vi skulle være så heldige, at det rent faktisk virkede.

Efter min mand begyndte at bruge snorke-mundstykket (læs: da jeg tvang ham), er vi begyndt at sove sammen igen. Jeg vil sige, at hans snorken er gået fra at være en 8/10 på irritationsskalaen til en 2/10 nu. Det er til at holde ud – ja, tro det eller ej – faktisk synes jeg nu, at det er lidt sexet og mandigt, når det nu blot er en lille mild snorken. Jeg vil derfor gerne anbefale det til alle par eller enlige derude, som også har problemer med snorken i forholdet eller blot er træt og pinlig og sin snorken, når man sover sammen med andre. Ikke desto mindre kan det jo ikke skade at give mundstykket en chance, når det er så billigt sammenlignet med de andre mere indgribende behandlinger for snorken.

Flere store anerkendte søvnorganisationer- og forskere, fx amerikanske Sleep Association, anbefaler da også mundstykket til alle, der har problemer med snorken. Det er flere gange bevist, at produktet har nedsat snorken hos forsøgspersonerne, og det er vel også derfor, at så store organisationer tør give deres ord for dets effektivitet. Min egen læge kendte ikke til produktet, men da jeg fortalte ham om min oplevelse med det, blev han ret overrasket og ville gerne have et link til hjemmesiden, som solgte det i Danmark. Nu tror jeg faktisk, at også han anbefaler det til andre patienter, som oplever problemer med snorken.

Anyway, det var alt fra mig denne gang. Giv mundstykket en chance – du/I vil ikke fortryde det!

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar