Et hurtigt quicklån til lidt selvforkælelse, ok?

Mange tænker tanken, men de færrest gør det. Vi kigger lidt på, hvorfor og hvorfor ikke folk vælger at tage et quicklån.

Der er mange ting i et quicklån som hurtigt gør det uoverskueligt. Det betyder at de fleste fravælger det, da de er bange for udfaldet af det. Det er helt forståeligt, for det er lidt en gråzone for de fleste, der er nemlig så mange ting man skal tage højde for, for ikke at brænde fingrende.

Quicklån er ofte forbundet med dårlige eller negative tanker og indtryk, men idag kommer flere og flere udbydere til og nogen af dem er faktisk ret fordelagtige i forholdt til en bank. Mange af de nye spillere på markedet, har vi erfaret er baseret på det man kalder “Crowd funding”, som i virkeligheden betyder at en masse investorer eller folk med nogle penge på bankbogen som ønsker at få dem til at vokse, tilmelder sig et netværk af “Crowd funding”, hvilket betyder at de stiller deres penge til rådighed for investeringer, lån osv.

De er alle sammen klar over den risiko de tager ved at gøre det, men i stedet for at have deres penges stående i banken, tjener de altså meget mere på dem, ved at få renter der svarer til den laveste rente du ville betale til en bank, hvilket betyder deres penge bliver til flere, meget hurtigere end i banken og det gør altså at nogen er villige til at tage den risiko der er og stille deres formue til rådighed for os der mangler lidt ekstra penge en gang imellem, blandt andet igennem quicklån.

Det betyder for dig som forbruger, at du efterhånden kan optage et quicklån til samme renter som et helt almindeligt lån i banken og derfor er quicklån ved at bevæge sig ud af den gråzone de ellers har været i, i mange år.

Tags:

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar