Forlad bilen med p-skiven stillet – hver gang!

Der er nok mange, som i rigtigt mange, danskere, der har mistet penge til p-afgifter, fordi der har været lidt klassisk glemsomhed involveret.

Jeg har selv haft ”fornøjelsen” af at få parkeringsbøder mange gange, som jeg har bandet langt væk. Derfor har jeg nu også indviet mig selv i dette århundredes parkeringsform, og har bestilt mig en elektronisk parkeringsskive herfra Spar247.dk.

P skiven i en moderne bil skal naturligvis være elektronisk, for når alt andet nu er automatiseret, hvorfor skulle p skiven så ikke også være det? Jeg kan faktisk slet ikke forstå, at det ikke er standard udstyr i nye biler, da det alt andet teknologi installeres i biler som selvfølge. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at det burde være normen, at der kom automatiske p skiver i bilen. Sådan nogle forskellige modeller fra bil til bil, der passer ind i designet. Tænk bare hvor smart det ville være, hvis BMW, Mercedes, Mazda, Honda osv. Selv sørgede for, at man ikke skulle ud og finde den slags ekstraudstyr. Det ville godt nok spare meget besvær.

Nogle vil måske hæfte sig ved, at p skiven ikke er stabil eller pålidelig nok, men det synes jeg ikke er en brugbar undskyldning. Jeg synes at teknikken er forfinet og effektiv, så jeg kan ikke følge det argument. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet en elektronisk p skive svigte, det skulle da kun være hvis der ikke var skiftet batteri. Det er i øvrigt endnu en god grund til, at der bare som selvfølge skulle sidde automatisk parkeringsur i biler, som er tilkoblet bilens elektroniske kredsløb.Men nu er det heller ingen katestrofe, hvis man selv skal skifte batteri, for man bliver advaret med bip-lyde, så man ikke er i tvivl, og man bliver nu engang advaret i så god tid, at man har fin lejlighed til at reagere.

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar