Min nye elektriker

Som fynbo har det for mig været en smule svært at tilvænne mig det københavnske. Ikke fordi, at jeg ikke nyder, at København er en større by – tværtimod – jeg elsker at bo i hovedstaden! Der er dog en masse småting, som man skal vænne sig til. Som eksempel for jeg vild de første 10-15 gange at jeg cyklede hjem fra byen – at jeg de fleste gange var småberuset betyder selvfølgelig noget, men det er virkelig svært. Også småvaner som at finde dit nye supermarked og en dygtig frisør er ting, som der skal sørges for er i orden. Selvfølgelig er der også nogen ting, som du slet ikke tænker over, at der skal findes nye løsninger på. Det støtte jeg på forleden, da min sikring sprang, og der intet strøm var i hele huset. Det var helt mørkt, og jeg havde lige købt kød til køleskabet, så timingen var mere end dårlig. På Fyn brugte jeg min gode kammerat som min go-to elektriker, da han jo straks kunne komme. Da problemet var opstået havde jeg derfor ikke en umiddelbar løsning, da han nok ikke gad helt til København for et simpelt problem. Jeg måtte derfor benytte min mobil til at finde en nærtliggende elektriker. Her fandt jeg Me-El, som jeg valgte grundet deres professionelle hjemmeside samt fordelagtige åbningstider – de kunne nemlig komme nu. Der gik ikke mange minutter før, at de bankede på min dør, og nu har jeg fundet min favorit elektriker. Så hvis du er tilflytter, eller bare på udkig efter en kompetent elektriker, så kan jeg varmt anbefale Me-El!