Skift de slidte dæk og spar penge

Hvis du synes, at der går mange penge til at pleje udgifterne på din bil, så læs med her engang.

Der er nemlig mange penge at spare på driftsomkostninger, hvis din bil er tjekket for børnesygdomme. Med det mener jeg, at du kan spare mange penge, hvis du sørger for at have styr på delene, det værende: Motor, bremser og dæk.

Motoren skal selvfølgelig efterses løbende. Det er bilens vigtigste del og det, der trækker hele læsset. Her skal alle dele være i orden og smurte, så motoren arbejder gnidningsfrit og velsmurt. Det giver penge pr. kørt kilometer, som du kan bruge på en masse andet sjovt.

Bremser skal selvfølgelig også virke, da de har indflydelse på sikkerhed, men faktisk også kan resultere i lidt tjente penge. Det ved at kontrollere, der ikke er modstand og at de bremser bilen korrekt.

Dækkende? Ja, de har også indflydelse. Simpelthen fordi et godt greb og en god kontakt til vejen giver bedre køreegenskaber, der (som du nok har gættet) betyder færre driftsomkostninger. Selv får jeg tjekket motor og udført dækskifte København, hos min trofaste mekaniker.

Han er med til at spare mig penge og holde min bil ung, hvilket er godt for videresalgsværdien på vognen.

Så gør dig selv en tjeneste: sæt dig ned to minutter og tænk på, hvornår du sidst har fået kontrolleret disse ting. Hvis det er noget tid siden, burde du få efterset dæk, bremser og motor – for der er penge at spare.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar