Slå græsset med følelsen af en god handel

Hvis du planlægger at investere i en ny plæneklipper i år, så er tiden ved at være moden. Det er nemlig nu, at det er til at gøre de bedste kup på maskinerne, der får haven til at se menneskelig ud igen. Jeg har sidste år anskaffet mig en god maskine, så jeg er ikke selv en af dem, der står med behovet. Jeg gjorde dog det smarte sidste sommer, at jeg ventede en smule længere med at købe min græsslåmaskine, for på den måde at få den på tilbud. På den måde var jeg i stand til at købe en splinterny maskine uden at skulle bruge en formue.

Min nabo havde derimod været væsentligt tidligere ude, og var derfor endt med at give en del mere, end hvad egentligt var nødvendigt. Jeg tror at jeg, selvom vi ikke har hundrede procent identiske maskiner, sparede en 700 til 800 kroner i forhold til ham. Og der var der altså ikke mere end nogle få uger imellem at vi købte vores græsslåmaskiner. Det er derfor om at holde øjnene åbne og huske på, at med lidt tålmodighed kommer man ofte længst. Desuden vil jeg lige minde folk om, at det naturligvis også er til at bruge prissammenligningsværktøjer online, hvis man ikke lige kan vente til tilbudssæsonen for alvor går i gang. Jeg bruger selv Pricerunner, hvor man sammenligner produkter på tværs af forhandlere. Det er ofte også et godt sted at printe priserne ud fra, hvorefter man jo så altid kan høre en forhandler, om han vil tilbyde samme pris.

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar