Sømmet i bund!

Jeg oplever tit, at der ikke gives ros, hvor ros er fortjent. Derfor skriver jeg dette lille indlæg, om en tømrer, der leverede varen – med sømmet i bund!

Tømrermester Heide i Odense er en herlig mand. Og hans mandskab er også dygtigt! Fkatisk er de så dygtige, at jeg vil give vores nye garage topkarakter. Dertil blev arbejdet leveret lige til tiden af den håndværker, der var øverst ansvarlig. Det var bare helt perfekt, for det er jo ikke altid, man kan tage en deadline for gode varer. Men som skrevet, så blev der arbejdet med sømmet i bund – altså virkeligt effektivt og hurtigt!

Inden jeg havde bestemt mig for, at det skulle være Tømrermester Heide, der udførte arbejdet, havde jeg været en hel del sider fra telefonbogen igennem. For det er jo ikke fordi, der ligefrem mangler firmaer i den branche. Heldigvis føler vi dog, at vores valg landede det rette sted, hos en meget kompetent virksomhed.

Men var det hele rosenrødt? Nej. Det var det ikke. Vi havde indledningsvis lige lidt problemer, fordi, vi syntes det rodede lige rigeligt omkring området, der blev bygget på. Men her blev vi ikke mødt af hverken panderynker eller himmelvendte øjne, da vi påpegede det. Bare et simpelt ”det fikser vi”. Det var dejligt, at man kunne have en dialog uden at skulle til at have gnidninger over den slags små ting, der måske kan anses forskelligt for begge parter. Så ja, alt i alt var oplevelsen helt fremragende.

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar