Tanker om trykkerier

For mange vil ordet ´trykkeri´ nok fører tankerne hen på gammeldags metoder og manuelt arbejde. Hvis vi går år tilbage var dette også tilfældet, men vi må erkende at tiderne har ændret sig. De moderne maskiner har for alvor gjort sit indtog og har kun medført endnu mere fremragende resultater. Mange vil endda ikke kunne se andet end fordele ved udviklingen. Der er uundgåeligt også dem på den anden side, der modsat, ingen fordele ser overhovedet. De vil mene at vi mister autenticiteten og ikke vil få det samme perfekte finish eller resultat. Men helt ærligt så kan de umuligt have oplevet en hverken hurtigere eller billigere løsning end den vi ser nu til dags. Og trods hurtigheden og besparelsen bliver der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. I hvert fald ikke hos Trykkeri Herning.
Der vil altid være forskel på de forskellige firmaer, men jeg har ikke en finger at sætte på arbejdet jeg har fået udført ved ReklameTryk Herning. Som storforbruger af tryksager har jeg fået lavet lidt af hvert og om det var nogle af deres tryksager i mange standardformater til specialpriser eller mere specifikke bestillinger, var slutproduktet altid i orden.
Ved de mere standardiserede opgaver ville jeg til en hver tid benytte deres webshop. Her er der et godt overblik over de forskellige produkter og det er nemt at hurtigt at indtaste sine oplysninger og bestille det ønskede produkt.  Ved de mere specifikke ordre sidder der altid søde og dygtige grafiske konsulenter klar til at hjælpe dig og få dine tanker og ideer ført ud i livet.
Hvis der skulle være et ønske om at se deres forskellige kreationer, er specielt deres Instagram et godt sted at kigge med. Her ligges der billeder op af de mange forskellige stilarter og produkter de har lavet gennem tiden. Så hvis du vil følge med så er det der det hele sker.